ARBO RI&E Begeleiding

 

Vanuit de ARBO wet zijn alle bedrijven met 1 of meer medewerker(s) verplicht een ARBO Risico Inventarisatie (RI&E) uit te voeren en op te stellen. Voor sommige branches bestaan er Branche-RIE’s. Voor de bedrijven die hier geen gebruik van kunnen maken kunnen wij de ARBO RIE uitvoeren en laten toetsen.

 

Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs. Op basis van een persoonlijk gesprek kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.

 

> contactformulier 

 

ARBO RI&E Basispakket vanaf 1.250 euro inclusief toetsing*

WQM heeft voor de ARBO RI&E een eigen model ontwikkeld waarmee wij een uitgebreide risico inventarisatie in uw bedrijf kunnen uitvoeren, waaronder een inspectie van uw vestiging. Hiervan stellen wij voor u een duidelijk rapportage op.

Het rapport wordt met u besproken en naar aanleiding daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld met acties.

De ARBO RIE wordt daarna getoetst door een gecertificeerde ARBO dienst, waardoor uw RIE voldoet aan de ARBO wet.  

* De prijs van het basispakket is afhankelijk van de omvang van uw organisatie.

Net als certificerende instellingen hanteren wij hiervoor een staffel. Onze staffel is op basis van het aantal medewerkers, aantal verschillende functies, primaire processen en het aantal vestigingen. Daarnaast werken wij met een aanneemsom en de mogelijkheid om deze in termijnen te voldoen. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW/reiskosten en exclusief de contractkosten met de certificerende instelling.