top of page
Wie zijn wij

Sinds 1993 zijn wij ervaren specialisten op het gebied van de ISO-normen. Onze specialiteit is het begeleiden en invoeren van de normen: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en de ISO 15224 voor zorg en welzijn.

Daarnaast begeleiden wij onze klanten op het gebied van VCA*/** en de ARBO RI&E.

 

Op onze referentie pagina vertellen klanten waarom zij tevreden zijn over onze dienstverlening.

 

Zelf zijn wij ook ISO 9001 gecertificeerd, omdat wij vinden dat onze organisatie de kwaliteit moet uitdragen die wij aan onze klanten adviseren. Omdat wij vinden dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderdeel hoort te zijn van elk bedrijf ondersteunen wij diverse goede doelen.​

 

ISO certificering ISO9001 begeleiding WQM
Onze visie

ISO certificeringen helpen uw organisatie om uw processen te beheersen en te verbeteren. Met een ISO certificaat toont u aan dat uw bedrijf voldoet aan eisen en verwachtingen van uw klanten en belanghebbenden (uw stakeholders). Risico’s en kansen en het plannen van acties worden met behulp van uw ISO-systeem helder in beeld gebracht zodat het continue verbeteren van uw organisatie geborgd is. 

 

Wij adviseren onze klanten altijd om het maximale uit het ISO-traject te halen, want het traject levert naast een certificaat ook een verbeterproces op en de kans om het ISO-systeem als een handige managementtool in te zetten.

 

Voor het opzetten en invoeren van een ISO-systeem hoeft u niet zelf aan de slag te gaan. Met een deskundige adviseur van WQM wordt in nauwe samenwerking met u een op uw praktijk gericht managementsysteem opgezet. Hiervoor hanteren wij een door ons ontwikkeld concept dat zijn  waarde reeds voor vele bedrijven heeft bewezen. Wij beschikken zelf ook sinds 1999 over een ISO 9001 certificaat en onze doelstelling is dat onze klanten zonder afwijkingen hun certificaat behalen.  

Daarom begeleiden wij u tot en met uw ISO-certificering. Na het behalen van het certificaat kunnen wij u blijven ondersteunen zodat uw systeem up-to-date blijft.  

 

Wij kunnen ook helpen om voor uw organisatie de meest passende certificatie-instelling te selecteren. Wij hebben zelf een jarenlange samenwerking met Bureau Veritas, Dekra, Control Union, Lloyd's en TÜV Nord. Omdat deze instellingen goed bekend zijn met onze duidelijke werkwijze en zij onze klanten al vele malen hebben ge-audit, heeft deze samenwerking grote voordelen voor onze nieuwe klanten. Wij weten goed wat u van een audit kunt verwachten en zullen u daar goed op voorbereiden. In de 25 jaar van ons bestaan zijn al onze klanten gecertificeerd onder onze begeleiding.​​

bottom of page